Blogg

Plant in bathroom

Blomsorter som trivs i badrum

  • av

Vi får ofta frågor om vilka typer av blomsorter som kan placera i badrum. Växter är inte bara vackra att titta på, de har även en lugnande effekt. Badrum har fördelen att de är fuktiga och erbjuder en omedelbar närhet till vatten. Däremot saknar ofta badrummet tillräckligt med ljusinsläpp och utbudet av blommor som trivs och frodas i mörker är begränsat. Det är dock fullt möjligt att skapa en grön oas även om man inte… Läs mer »Blomsorter som trivs i badrum

Planterade lökar

Dags för årets vårplantering!

  • av

Här får du våra bästa tips om hur du lyckas bra med din vårplantering. Sätt igång idag och fyll trädgården med sprakande färger.

Brud håller i brudbukett med vita och blåa blommor

Att välja brudbukett

  • av

Vi på blommar.nu ger dig tips på hur du kan välja rätt brudbukett till ditt bröllop. Läs vårt blogginlägg för inspiration.

Blommor som trivs i skugga

Tips på blommor som trivs i skugga

  • av

Få tips om vad som är bra att tänka på när det gäller blommor som trivs i skugga. Läs om allt från inomhusmiljö till skuggrabatter.

Blommor till begravning

Att välja blommor till begravning

  • av

Vi hjälper dig välja blommor till begravning. Läs mer om vad färgen på olika blommor betyder och vilka som passar vid begravningar.

Tecknade blommor

Spel med tecknade blommor

  • av

Det roliga med att spela online är att det finns så mycket att välja på. Tro till exempel inte att det inte finns något för dig bara för att du är en naturälskare. Vänd istället blicken mot alla de spel som innehåller vacker blomstergrafik i form av tecknade blommor. Vad sägs till exempel om att njuta av tecknade vårblommor medan du kammar hem storkovan. Spel online innebär för många en stunds avkoppling. Mer avkopplande kan… Läs mer »Spel med tecknade blommor